Baby vast in auto • wielrenners gewond (2024)

21:45

In de sloot om dier

Een automobiliste is woensdagavond in de sloot beland, nadat ze plotseling moest uitwijken voor een overstekend dier. Dat gebeurde op de Brinkeweg in Winterswijk Miste. De vrouw was volgens een 112-verslaggever onderweg van Winterswijk naar Winterswijk Miste toen het misging. Door haar onverwachte manoeuvre belandde de auto in de linkerzijde in de berm.

Daarna schampte het voertuig een boom en belandde het met de neus in de sloot. De bestuurster is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis, maar lijkt geen ernstige verwondingen te hebben overgehouden aan het ongeval.

Baby vast in auto • wielrenners gewond (1)

20:43

Auto's botsen in Arnhem

Bij een aanrijding op de Apeldoornestraat in Arnhem is woensdag zeker één gewonde gevallen. Rond 19.45 uur ging het mis ter hoogte van het Rembrandttheater. Daar botsten door onbekende oorzaak twee auto's op elkaar. Eén van beide bestuurders is naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk raakte hij onwel tijdens of na de aanrijding. De politie sloot de weg af na het ongeval. Na ongeveer een uur kon de weg weer open.

Baby vast in auto • wielrenners gewond (2)

19:26

Veel ambulances voor ongeval

Zeker twee wielrenners zijn woensdagavond ten val gekomen op de Woeste Hoefweg tussen Hoenderloo en Beekbergen. Op het ongeval kwamen maar liefst zes ambulances en een traumahelikopter af, dus mogelijk zijn er nog meer wielrenners bij betrokken.

Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur. Wat er precies is voorgevallen, is nog onduidelijk. Op de plek van het ongeval staan meerdere wielrenners stil, dus mogelijk ging om een groep. Twee wielrenners zijn volgens een fotocorrespondent afgevoerd naar het ziekenhuis.

De weg is afgesloten voor hulpverlening en onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Baby vast in auto • wielrenners gewond (3)

19:15

Baby opgesloten in auto

De brandweer is woensdag in actie gekomen voor een baby die opgesloten zat in een auto aan de Dreef in Zutphen.

Het incident speelde op de parkeerplaats van een speelparadijs. Bij vertrek werd de baby in de maxicosi in de auto gezet. Daarna ging het portier dicht en sprong de auto op slot, zegt een 112-verslaggever die ter plaatse is gegaan.

De autosleutel zat nog in een tas die voorin stond, dus kon de deur niet meer worden geopend. Toegesnelde brandweerlieden sloegen een autoruit in om de baby uit de auto te bevrijden.

Baby vast in auto • wielrenners gewond (4)

17:55

Problemen op A73

Afgevallen lading zorgt woensdag aan het begin van de avond voor oponthoud op de snelweg A74 tussen Wijchen en Beuningen. Er liggen onderdelen van turbines op de weg. Daardoor is ook het asfalt beschadigd.

LEES OOK Turbines vallen op snelweg, A73 urenlang dicht

Baby vast in auto • wielrenners gewond (6)

17:10

Politie zoekt dievegge

De politie in Ede heeft een foto verspreid van een vrouw die ze zoeken. Ze verdenken haar van winkeldiefstal.

16:47

File op A12

15:55

Vertraging op N325

14:00

Vrouw (82) vermist

De politie in Doesburg is op zoek naar een 82-jarige vrouw. Een oproep via Burgernet heeft vanmiddag om 14.00 uur nog niets opgeleverd. Volgens het bericht is de vrouw met de fiets vertrokken. Zij is ongeveer 1,70 meter, heeft een normaal postuur en lang grijs haar in een paardenstaart. De vrouw draagt een donkere broek en een lichtblauwe jas. De politie vraagt aan mensen die haar gezien hebben dat te melden via 112.

10:20

Botsing tussen bestelwagens

Twee bestelwagens zijn woensdagmorgen op elkaar gebotst in Kootwijkerbroek. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Een van de twee voertuigen was een bus voor personenvervoer. Daarin zaten geen inzittenden.

Vanwege het ongeval moest de kruising van de Hulstweg met de Essenerweg worden afgesloten. Door de klap van het ongeval werd een brievenbus uit de grond gereden.

De politie doet onderzoek naar het ongeval, maar volgens de correspondent lijkt het om een voorrangsfout te gaan.

Baby vast in auto • wielrenners gewond (7)

10:00

Persoon zit urenlang bovenop Waalbrug

De persoon die zich woensdag in de ochtendspits bovenop de Waalbrug bij Nijmegen had verschanst, is na uren naar beneden gekomen. Dat gebeurde onder begeleiding van de Dienst Speciale Interventies (DSI).

Het lijkt erop dat leden van het team, dat ook wordt ingezet bij gijzelingen, de persoon naar beneden hebben gepraat.

Lees hier verder.

Persoon na uren van Waalbrug gehaald

06:30

Auto gaat in vlammen op

In Apeldoorn is afgelopen nacht een auto uitgebrand. De Mercedes stond geparkeerd aan de Oude Apeldoornseweg.

De felle autobrand werd rond 3.30 uur gemeld. Er waren metershoge vlammen te zien. Toegesnelde brandweerlieden wisten het vuur snel te doven.

De politie gaat uit van brandstichting, maar heeft vooralsnog niemand aangehouden. De politie vraag getuigen zich te melden.

Baby vast in auto • wielrenners gewond (8)

06:00

Vrachtwagen kantelt op A73

Op de A73 bij Beuningen zijn dinsdagavond twee vrachtwagens op elkaar gebotst. Een van de voertuig raakte daardoor van de weg en belandde op zijn kant in de berm. Volgens een 112-fotograaf ter plaatse raakte niemand gewond.

Beide vrachtwagens reden in de richting van Nijmegen toen het misging. Een berger heeft de gekantelde truck weer op zijn wielen gezet, waarna het voertuig is afgesleept. De andere vrachtwagen mocht ook niet meer verder rijden.

Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend. Vanwege de bergingswerkzaamheden was een rijstrook ongeveer anderhalf uur afgesloten.

Baby vast in auto • wielrenners gewond (9)

05:30

Achtervolging in Wageningen

De politie heeft dinsdagavond in Wageningen met meerdere wagens jacht gemaakt op een automobilist tijdens een achtervolging. De bestuurder, die reed in een zwarte Audi, nam veel risico door in een winkelstraat hard langs fietsers en voetgangers te rijden. Uiteindelijk kon de politie de Audi klemrijden op de Generaal Foulkesweg. De bestuurder, een 25-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats kon worden aangehouden. Zijn rijbewijs is ingenomen. Hij zit vast.

Politieachtervolging in Wageningen

Baby vast in auto • wielrenners gewond (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 5907

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.